Tarih: 02/12/2012
Girne Amerikan Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri ve öğrenci adayları,

Özellikle yeni Ticaret Kanunun devreye girmesiyle, Türkiyedeki Kobilerde WEB sayfası oluşturmak ve kullanmak zorunlu hale geldiğinden, WEB sayfası geliştiren firmalar ile web sayfası oluşturup yönetebilen kişiler için önemli bir Pazar fırsatı doğacaktır. Bu bağlamda Girne Amerikan Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri diğer alanlara ek olarak web sayfası geliştirme ve yönetme konusunda da öğrencilerine uzmanlık eğitimi sunduğu için mezunları ve mezun olacak öğrencileri için önümüzdeki yıllarda da iş bulma olanağı artarak devam edecektir.

Aşağıdaki linkte Türkiyedeki kobilerin WEB sayfaları konusunda bilgi yer almaktadır.