GAÜ ÖĞRENCILERİ; ZİHİN GÜÇLERİNİ NEW YORK'TA TEMSİL ETMEK İÇİN, “HULT PRIZE” BÖLGESEL FİNALLERİNE HAZIRLANIYOR

Tarih: 06/12/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencileri, dünyanın en saygın sosyal girişim yarışmalarından birisi olan, “Hult Prize” yarışması için hazırlıklara başladı.

“Hult Prize 2018”de KKTC temsil edecek olan; yetenekli, açık fikirli ve iddalı öğrenciler, 12 Mart 2018`de gerçekleşecek olan finallere hazırlanıyor. Hult International Business School’un; Dubai, Kahire, Boston, San Francisco gibi bölgelerde bulunan 15 kampüsünde düzenlenecek olan bölge finalleri için hazırlanan öğrenciler, New York’ta gerçekleşecek olan büyük final için yarışacak.

“Öğrenciler için Nobel Ödülü” olarak nitelendirilen “Halt Prize” yarışmasına, 25 farklı ülkeden toplamda 1000 öğrenci katılırken, yarışma sonucunda, “Dünyayı Değiştirecek En İyi 5 fikir” ödül almaya hak kazanacak.

Hult Prize Yarışması Nedir ?

Dünyanın en büyük öğrenci sosyal girişim yarışması olan “Hult Prize”, Hult International Business School ve Clinton Global Initiative (CGI) organizasyonunda yapılan ve birinci gelen takıma bir milyon dolar ödül veren ve dünyaca ünlü mentörleri kazanan ekibi desteklemesi için görevlendiren bir etkinliktir.